Theefit.

www.theefit.nlVan de week ontving ik een prachtig doosje met allemaal bijzondere theezakjes van Theefit.
En het mag gezegd worden. Dit is nog eens echt thee drinken.

Bij het openen van het theezakje komt de heerlijke aroma van mooie en gezonde thee mij tegemoet. En ik als theeleut kan niet wachten om een kop thee te zetten. 


Thee is het gezondste drankje dat er bestaat. Het bevat geen calorieën waardoor het de hele dag door gedronken kan worden. Thee zit vol antioxidanten en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid. 

Toen ik begon met de Lifestyle Clean Eating heb ik ook het drinken van cola light, limonade en andere ongezonde drankjes vervangen voor het drinken van Groene- of Muntthee. De kilo's vlogen eraf.

Ik ben gek op thee en drink het dan ook de hele dag door, maar nadat ik deze samenstellingen heb geproefd wil ik eigenlijk niet meer anders. Wat is deze thee rijk van smaak.
Het concept van Theefit is in 2011 ontstaan uit de gedachte dat de gezondheidsvoordelen die verschillende theesoorten bevatten, niet optimaal benut worden door de huidige theeaanbieders. Daarnaast is de thee vaak van mindere kwaliteit en worden er aan de thee suikers en smaakversterkers toegevoegd.  


Met kennis en liefde voor gezondheid & thee startte het team van Theefit de zoektocht naar theesoorten en kruiden met unieke en gezonde eigenschappen. Het doel was om een theemerk te creëren dat zich met unieke smaken inzet voor maximale ondersteuning van ieders gezondheid. Na 4 jaar van onderzoek, samenstellen en veel proeven lanceerden zij in 2015 Theefit.nl  


Ik ga even verder genieten. Fijne avond!