The Bodyhouse.

www.thebodyhouse.nl

Sinds 2,5 jaar geniet ik al van de gezonde lifestyle: Clean Eating. Ik voel mij er goed en fit bij en ben na 55 kilo kwijt te zijn geraakt, niets meer aangekomen. Ik ben niet snel meer onder de indruk van kwakzalvers die met pillen, shakes of weet ik veel niet op de proppen komen... En dan word je gebeld... Wil jij een keer een behandeling van The BodyHouse uitproberen?

Er viel even een stilte. Ik sta altijd open voor mooie aanbiedingen en het is gaaf om mooie producten / diensten te testen, maar ik vind het wel belangrijk dat het aansluit bij mijn visie. Dat is waar ik voor sta. 

The Body House geeft behandelingen waar vet sneller door wordt afgebroken (doordat de spieren 10x contraheren) en wordt verwijderd. Maar als je een gezonde leefstijl aanhangt gaat het des te sneller. Er zijn geen blokkades, geen vetophopingen en dus werkt het beter. 

Het klonk te mooi om waar te zijn... Ik heb heel veel uitgeprobeerd en weinig wonderen aan den lijve mogen ondervinden. Maar dit verhaal klonk zo plausibel. 

Enigszins sceptisch ging ik de uitdaging aan. Wie niet waagt wie niet wint...
Daar lag ik dan op een bed vol met plakkers over mijn hele lijf die biomechanische prikkels geven. Zes plakkers tussen de boven benen en de borstspieren. Waarvan je de plaatsing van sticker 2 tot en met 5 zelf mag bepalen.

Barry vertelde vol enthousiasme en zelfverzekerdheid over de behandelingen.

De Bodyhouse medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en hebben een medische of anatomische achtergrond. Geen kwakzalvers dus. Op elke vraag die ik stelde, kreeg ik een zeer volledig en onderbouwd antwoord.
Ik werd zorgvuldig doorgemeten zodat we na de behandeling goed konden vaststellen wat het resultaat zou zijn...

Daar lag ik dan. Een beetje kletsen, wat stickers die trillen en wat spieren die samen trekken.

Maar het resultaat mocht er zijn. Na afloop was ik maar liefst 11 cm kwijt. En wel 4 cm bij mijn taille... Je kunt je wel voorstellen hoe blij ik daarmee ben. Wauw wat een resultaat!

Hardnekkig vet dat je niet kwijt raakt met afvallen, verdwijnt gewoon als wolken voor de zon. 


Niemand wil blijven zitten met slappe spieren of slap vel. Daarom betreft het tweede deel van de behandeling de spieropbouw en onderhuids bindweefsel.

Het tweede deel gaat voor mij nog plaatsvinden, maar ik kijk er enorm naar uit. 11 centimeter verlies in omvang...  Dat smaakt naar meer.

Niet omdat ik maatje 36 ambieer, maar omdat ik het heel fijn vind dat plekken die je normaal niet bereikt, dankzij deze technieken wel bereikt worden.

The Bodyhouse verdient 1 grote dikke pluim; de behandelaar, de behandeling, de techniek en laten we vooral het resultaat niet vergeten.

11 cm vet gewoon verdwenen.

Ik ben klaar voor de tweede behandeling!

En het goede nieuws is: ik mag een proefbehandeling weggeven.

Maar daarover later meer...