Rosies.

www.glutenvrijewebshop.nl
Rosies

Enkele weken geleden was ik op de Foodblogger Convention, in de Rai te Amsterdam. Nieuwsgierig liep ik langs de stands waar allerhande mooie en gezonde producten werden aangeboden.

Bij de stand van Rosies hield ik in, omdat mijn oog viel op de mooi vormgegeven verpakkingen van hun ontbijtproducten. Ik pakte een gekleurd doosje uit de schappen en speurde naar het label aan de achterzijde. 

Ik werd aangenaam verrast. Want Rosies gebruikt biologische en glutenvrije ingrediënten. Achter mij klonk de vriendelijke stem van een warme en lieve vrouw. Ze stelde zich voor als Simone en vroeg of zij mij ergens mee van dienst kon zijn.


Als snel raakten we aan de praat over voeding, gezonde producten en vertelde zij met passie over de prachtige lijn van Rosies en ik over mijn liefde voor gezonde voeding en het online magazine CleanEatingNow.

Ondertussen pakte zij een groot doos, vulde deze met allemaal gezonde Rosies producten en drukte deze in mijn handen. Ze nam mijn visitekaartje in ontvangst en liet weten dat ze de week erna ook nog een doos met producten zou sturen.

Met de doos onder mijn arm liep ik naar de auto. Eenmaal thuis kon ik niet wachten om deze heerlijke producten te proberen.

Allemaal even mooi van smaak. Een week later werd er inderdaad een groot pakket bezorgd met nog meer ontbijtbelevenissen.
Variërend van Shake Awake (in diverse smaken), Bio Havermout, Bio Haver Muesli en Haverpap appel.

Ik heb alle producten getest en ben verkocht. Rosies maakt elk ontbijt tot een ware belevenis. Bovendien hebben ze een flink aantal soorten ontbijtjes waardoor je jezelf iedere dag weer op een ander gezond en smakelijk ontbijt kunt trakteren.