Bottelicious.

www.bottelicious.nlBottelicious is een familie-/vriendenbedrijf. Een van hen heeft een aantal jaar voor Waternet gewerkt en weet daarom dat het Nederlandse kraanwater van topkwaliteit is. En erg lekkernatuurlijk. Dus waarom dan wegwerpflesjes kopen? Bij Bottelicious.nl kan je de leukste, fijnste, coolste, stoerste, elegantste, ingenieuste drinkflessen voor onderweg kopen. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken die hun sporen hebben verdiend.

De makers van de flessen zijn gepassioneerd en hebben enorm nagedacht over hun fles: over het design, de techniek enzovoort. Sommige bestaan al meer dan 100 jaar! En andere zijn juist pas sinds een paar jaar op de markt. Mooie prijswinnende designs ook.
Van klassiek, sportief, geitenwollensok tot hipamsterdams. Kortom: voor elk wat wils.

Vorige week ontving CleanEatingNow een mooi pakket van Bottelicious met twee prachtige waterflessen:
De Soulbottle (glazen waterfles 0,6 liter en vaatwasserproef)
Deze prachtige fles komt uit Berlijn en is gemaakt van Italiaans glas. De designs zijn ontworpen door jonge Europese kunstenaars.
Glazen waterflessen zijn niet altijd praktisch voor onderweg, maar deze Soulbottle is dat volgens CleanEatingNow wel. De glazen waterfles sluit mooi, is 100% lekvrij en ziet er heel mooi uit. Soulbottle-flessen zijn het resultaat van internationale samenwerking: het idee is van drie jongens uit Berlijn, de designs zijn gemaakt door jonge kunstenaars uit de hele wereld, het ontwerp van de fles en dop is van red-dot-award-winnaar Talia Radford uit Wenen.

De fles is van stevig Italiaans glas en de afsluitring van natuurlijk rubber. Er kan ook fris in - maar kokendhete vloeistof moet je er niet in doen. De waterfles kan in de vaatwasser.

Drie vrienden uit Berlijn - Georg, Paul en Bernardo - introduceerden Soulbottle in 2011. Tot dat moment gebruikte het eco-minded artistieke trio lege vodka-flessen als ze water meenamen voor onderweg: dit omdat ze geen plastics wilden gebruiken. Met behulp van een crowdfunding campagne lukte het hen de prachtige glazen designfles te introduceren.

 Hydranome (610 ml - vaatwasserbestendig)

De opvallende waterfles Hydranome is een Nederlandse vinding en is in 2015 op de markt gebracht. De inhoud van de waterfles is afgestemd op viermaal de hoeveelheid water die je dagelijks nodig hebt volgens de European Food Safety Authority: 1,6 liter voor een vrouw, 2 liter voor een man. In de dop zit een telsysteem: telkens als je een fles hebt gedronken draai je de schijf een slag. Zo houd je eenvoudig bij of je voldoende water hebt gedronken. Dat is toch helemaal geweldig..?

De Hydranome is gemaakt van BPA-vrij Tritan en zowel karaf als top kunnen in de vaatwasser.

De waterfles is ontworpen door Nederlandse ontwerpers en wordt geproduceerd door Europese fabrikanten. De Amsterdamse bedenker van de Hydranome wil zich hard maken voor het drinken van water als gezonde dorstlesser.

Wat ik super leuk vind is dat er ook een App die je eraan herinnert om iedere 20 minuten wat water te drinken.

CleanEatingNow is razend enthousiast geworden over deze prachtige flessen.
Het is van belang om veel water te drinken overdag. Met deze fles is dat geen moeten meer, maar een feestje... Je kunt ook wat mint, aardbeien of komkommer aan het water toevoegen voor een extra smaakje.

        

De mooie en bijzondere vormgeving van deze spectaculaire flessen samen met het gebruikersvriendelijke en duurzame aspect maakt water drinken alleen maar heel erg leuk.

En laten we wel wezen; met deze flessen kun je ook nog eens gezien worden.

CleanEatingNow is helemaal verkocht!