Winactie:    Multicook van Tefal


De Multicook & Grains rijst- en multicooker van Tefal: ervaar de exclusieve technologie voor gezonder en voedzamer koken.


Onlangs ontving ik een prachtige Multicook (ter waarde van 199,- euro) van Tefal. Wauw, wat een fantastisch en super handig apparaat. Zeker als je van een gezond eten en koken houdt, mag dit apparaat eigenlijk niet op jouw aanrecht ontbreken.

De mogelijkheden van dit apparaat zijn oneindig en ik heb nog niet eens de helft geprobeerd. Maar dat ga ik zeker doen...

De Multicook & Grains rijst- en multicooker is dé innovatie voor de bereiding van heerlijke quinoa, granen en heel veel meer. Dankzij de gepatenteerde technologie garandeert deze multicooker een gezondere en meer voedzame bereiding van rijst en granen.

De Multicook & Grains biedt de mogelijkheid de ingrediënten in verschillende texturen te bereiden, zodat deze altijd aan je voorkeur voldoen. Met meer dan 80 veelzijdige bereidingsprogramma's biedt deze rijst- en multicooker dagelijks een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Voor nog meer gemak kun je in de ‘Mijn Recepten-modus’ vijf favoriete recepten opslaan.


Het apparaat heeft veel handige functies: snel weken, gelijkmatig verwarmen, automatisch warm houden en uitgestelde start tot 24 uur. Om het geheel compleet te maken wordt de Multicook & Grains geleverd met een accessoireset en receptenboek. 

De komende tijd zullen er natuurlijk ook recepten verschijnen die met dit apparaat zijn gemaakt.

Het goede nieuws is, dat ik van Tefal ook zo een fantastische apparaat mag weggegeven, en daar ben ik super trots op. Wil jij kans maken op dit geweldige apparaat? Dan zouden Tefal en ik het waarderen als je:


~ de Facebook pagina van
Tefal en Cleaneatingnow liked
~ deze post wilt delen / liken
~ twee vrienden in de post wilt taggen

Deelnemen kan tot en met 30 november a.s.
De winnaar van dit pakket wordt 1 december a.s. via een lotingssysteem bekend gemaakt.
Indien de winnaar zich niet binnen 1 week meldt, zal er opnieuw geloot worden.
Deelname vanaf 16 jaar, ofwel schriftelijke toestemming van ouders/voogd. 
Deelnemers dienen over een postadres in Nederland of België te beschikken.
Bij deelname ga je akkoord met de spelvoorwaarden. 
Facebook wordt gevrijwaard m.b.t. deze actie.