Nicole's Choice.

www.nicoles-choice.nlDe Keuze van Nicole

Nicole, de trotse eigenaresse van Nicole's Choice en CleanEatingNow zijn een mooie samenwerking aangegaan. Nicole is net als ik een snoepkont en vinden het leuk om te bakken. Nicole bracht veel tijd met haar moeder door in de keuken. Ze maakten samen appeltaart, of kookten heel uitgebreid als er iets speciaals te vieren was. En nog steeds, vindt Nicole het heerlijk om iedere week weer een nieuw recept uit te proberen. In 2012 kreeg ze last van vage klachten (o.a. opgezwollen buik, eczeem, hoofdpijn). En is Nicole er net als ik achter gekomen dat voedsel heel veel voor je lichaam kan doen. Van daaruit is haar interesse in gezondere voeding alleen maar groter geworden. Door gezond te eten, raak je vanzelf al die kwalen kwijt.

Nicole's Choice werd opgericht in december 2016. Een bijzondere webshop waar gezond een keuze is en je dit kunt combineren met unieke en bijzondere cadeaus voor jezelf of voor een ander. Nicole vond het zelf lastig om gezonde producten te vinden en daarom is haar webshop Nicole's Choice ontstaan. Met haar Online winkel wil ze het mensen makkelijker maken om gezonde keuzes te kunnen maken.

In haar webshop vind je alleen maar producten zonder geraffineerde suikers, e-nummers en ingrediënten waar je nog nooit van gehoord hebt. Dat maakt het toch voor iedereen makkelijker? Wellicht denk jij dat er in jouw losse thee geen aroma's of suikers zitten? Check de ingrediënten maar eens, grote kans dat dit wel het geval is! Het heeft haar voorkeur om puur en natuurlijk te eten, dat is pas echt genieten! En daar sluit CleanEatingNow natuurlijk precies op aan. Nicole staat ook open voor speciale wensen. In dat geval kun je gerust contact met haar opnemen. 


Wil jij een unieke bakmix online bestellen of cadeau doen? Ga dan direct even een kijkje op haar site nemen. Naast bakmixen, weckpotten, schorten (in diverse stoffen en kleuren), tussendoortjes en ontbijtgranen heeft ze ook een mooi theeassortiment. De smaak en de kwaliteit van de ingrediënten is haar uitgangspunt bij het ontwikkelen van de bakmixen en dat proef je! Alle Weckpotten worden met veel liefde, zorg, plezier en volledig met de hand afgewogen en gevuld in Tilburg.

       Iedere bestelling is een cadeautje en tegelijkertijd een feestje!

Nicole stuurde CleanEatingNow een prachtig handgemaakt en bloemrijk schort, de mooie bakmix "Vanillalicious" in een Weckpot en twee producten van Nakd toe. Het schort is kleurrijk, heel mooi gemaakt, van een prachtige stof en uniek. CleanEatingNow is een groot fan van de Nakd producten, dus daar ben ik altijd blij mee. De Vanillalicious cake werd natuurlijk direct gemaakt en uitgeprobeerd. De mix voor de cake in de Weckpot ziet er prachtig uit (ook leuk als cadeau) en de cake smaakte verrukkelijk.

Nicole's Choice heeft er met CleanEatingNow een fan bij!